Eveline Holla

Eveline Holla

van ballet tot yoga
Yoga ben ik gaan beoefenen tijdens de zwangerschap van mijn oudste zoon Camiel. Om meer bewust te worden van mijn lijf en om met meer zelfvertrouwen de bevalling in te gaan. Zelfs na jaren ballet, kickboksen en hardlopen was yoga een openbaring. Waanzinnig wat je kunt bereiken met ‘gewoon’ ademhalen!

yogaopleiding
In de hele Zaanstreek heb ik proeflessen gevolgd. De yogavorm die het meest bij mij past heb ik gevonden bij Yogadreams in Zaandam. Daar volg ik lessen bij Myrna van Kemenade en Claudia van der Trier. Claudia inspireerde mij om de TeacherTraining te volgen van Johan Noorloos, Marcel van de Vis Heil en Anat Geiger.

Je raakt nooit uitgeleerd

Je raakt nooit uitgeleerd

reis zonder eindbestemming
Prana Flow® is ontwikkeld door Shiva Rea. In april 2013 was ze in Nederland waar ik haar workshops heb gevolgd. In mei ben ik gestart met de Shiva Rea teacher-module die werd gegeven door Simon Park. Veel nieuwe inspiratie en inzichten! Yoga is voor mij een reis zonder eindbestemming.

Ik ben een alleseter. Er zijn heel veel vormen van yoga. Hoewel het dynamische van Vinyasa Flow mij het meest aanspreekt, hebben alle yogavormen interessante aspecten. Naast mijn wekelijkse Vinyasa-lessen volg ik zoveel mogelijk andere yogalessen. Omdat ik nooit uitgeleerd raak en omdat ik het geweldig vind om nieuwe inzichten weer door te geven.

Yoga brengt mij veel. Nieuwe inzichten, een flexibel lijf, rust en energie. Ik vind het heel bijzonder dat aanwijzingen van een docent, een specifieke asana of de volgorde van een sequence dat bij mij teweeg brengen. Het is mijn intentie om datzelfde bij jou te bereiken.

Contact Us

Misschien staan we in Sirsasana of liggen we in Savasana. Maar stuur een mail en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Not readable? Change text. captcha txt
', 'auto'); ga('send', 'pageview'); ga_fired = true; } }, true);