pelikaan
octant
waterlandsports

Vinyasa Flow Yoga in Krommenie
Maandagavond en woensdagochtend worden de Vinyasa Flow Yogalessen gegeven in de yoga shala van de Pelikaan in Krommenie. De entree is de hoofdingang van de Pelikaan. Na de entree ga je naar links en voorbij alle lokalen vind je aan het einde een schitterende nieuwe ruimte in rustgevende tinten. Mocht je je willen omkleden, boven de shala is daar ruimte voor.

De lessen volgen het rooster van de regionale schoolvakanties. Een lijst met de exacte data volgt. Valt jouw vaste les in een vakantie of op een feestdag, dan kun je altijd op een ander tijdstip de les inhalen.

Locatie: De Pelikaan (naast de Bieb), Kervelstraat 187 in Krommenie

Maandagavond van 19.30 – 20.45
Woensdagochtend van 8.45 – 10.00

Soft Flow Yoga in Assendelft
Op dinsdagavond is er een nieuwe les: Soft Flow Yoga. Voor iedereen die Vinyasa Flow te intensief vindt en aan het werk wil met de rug, nek en schouders is dit een super fijne, zachte les. De entree is de ingang van het groene gebouw van De Octant. De gymzaal waar de yogalessen worden gegeven is schuin achterin.

De lessen gaan altijd door met uitzondering van de kerstvakantie en de zomervakantie.

Locatie: De Octant, Blauwe Ring 90 a, Assendelft

Dinsdagavond van 19.30 – 20.45

55+ yoga in Purmerend
Yoga is zo fijn omdat het zorgt voor een betere houding, meer flexibiliteit en meer ontspanning! Elke les is gericht op ontspanningsoefeningen, ademhaling, de bovenrug en het opbouwen van flexibiliteit. Wekelijks is staan er óf zittende, óf liggende óf staande houdingen centraal. En altijd met een vleugje humor. Omdat yoga ook gewoon leuk is!

Locatie: Jaap van Praaghuis, Rietgorsplein 1 in Purmerend

Dinsdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur

Doe mee met een proefles en ervaar wat yoga voor je kan betekenen! Stuur een berichtje via het contactformulier.

Yoga voor vrouwen
Voor stichting Dock geef ik bij wijkcentrum de Horizon in Haarlem yogalessen speciaal voor vrouwen. Deze lessen lopen dus niet via happygoyoga. Ken je een leuke vrouw die hier in de buurt woont: er zijn nog plekken!

Locatie: wijkcentrum de Horizon, Ambonstraat 2a in de Indische buurt in Haarlem
Dinsdagochtend van 9.15 – 10.15

Yoga voor iedereen
Woon je in Schalkwijk en zou je graag yoga willen volgen, kom dan op dinsdagochtend naar de Ringvaart. Ook deze lessen lopen niet via happygoyoga. Door subsidie kosten de lessen slechts 2,50 per keer! In deze heel gevarieerde groep met mannen en vrouwen, superflexibel en minder flexibel kun je altijd terecht. Leuk wanneer je mee komt doen!

Locatie: wijkcentrum de Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98, Haarlem
Dinsdagochtend van 11.00 – 12.00

Contact Us

Misschien staan we in Sirsasana of liggen we in Savasana. Maar stuur een mail en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Not readable? Change text. captcha txt
', 'auto'); ga('send', 'pageview'); ga_fired = true; } }, true);