Foto's uit de lessen

Hoe de yogapractices worden ervaren

 • Heerlijk om ruim een uur met je lichaam bezig te zijn!!

  Carina van Beurten
  Carina van Beurten soft flow yoga
 • Mijn eerste ervaring met Yoga was bij Happy go Yoga in Assendelft. Als volslanke dame dacht ik altijd "Yoga is voor slanke slangen mensen". Echter Evelien bracht me helemaal op mijn gemak en ik kon rustig meedoen aan mijn eerste les. Best heftig zo'n eerste keer maar na de les voelde ik me herboren. Na een aantal lessen gaat het me steeds makkelijker af en soms ben ik zelfs "de beste" in onze les. Ik kan iedereen Yoga bij Happy go Yoga in Assendleft aanraden (ook volslanke dames zoals ik).

  Mariska
  Mariska vinyasa flow yoga
 • Met de stress van alledag en de eindeloze stroom van gedachten en emoties, is yoga voor mij noodzakelijk. Het tempo van de les, het enthousiasme van Eveline en de sfeer zorgen ervoor dat ik elke keer weer ontspannen en opgeladen thuis kom. Een down-to-earth yoga les waarin ook heel veel gelachen wordt.  Een heerlijke manier om je leven meer kwaliteit te geven.

  Ilse van den Hoven
  Ilse van den Hoven vinyasa flow yoga
 • Yoga? Dat is niets voor mij. Ik ben een stijve horlepiep! Tot die dag dat Eveline met mij de zonnegroet deed. Twee maal zelfs! Verdomd de volgende dag kon ik mijn arm zonder pijn optillen. Sinds augustus ga ik nu elke week naar les. Iedere keer is het anders, want Eveline besteedt heel veel zorg aan de voorbereiding van de les. Dat betekent dat deze soms wat zwaarder is, soms super ontspannend, maar altijd inspirerend en vol aandacht. En… het belangrijkste: ik voel me goed! Wordt zelfs soepeler en dat is heerlijk.

  Loes
  Loes vinyasa flow yoga
 • Eveline bleek en blijkt een all-in-one woman te zijn die zeer gepassioneerd omgaat met haar clientèle in doordacht ornaat. Zij is lief, geduldig, zeer bekwaam en weet wat zij doet, legt heel goed uit waar zij mee bezig is en waar gerenommeerde anderen vaak alleen de negatieve kanten debiteren geeft zij veelal de positieve kanten van de oefeningen aan tijdens heerlijke muziek bij de yogales. Daarnaast legt zij de filosofie achter yoga uit terwijl zij je met een dekentje ter meditatie instopt. Hoe fijn en dapper kun je omgaan met mensen allerlei aard en gezindte? Ik ben als partner slechts de breng- en afhaalchinees die terzijde toeziet hoe zij soms wonderen verricht. Heel soms, in mijn onderbewustzijn, neem ik ook een dekentje mee......

  Dhr. Post, partner van yogini mevr. Post
  Dhr. Post, partner van yogini mevr. Post
 • Vanmorgen In de Ajnatempel in Heemskerk heb ik bij Eveline als invaljuf een yogales mogen volgen. Wat een heerlijke les, met een rustige stem legt ze de verschillende houdingen uit. Ze heeft informatie gegeven waar je niet alleen tijdens de les maar ook daar buiten iets mee kunt en dat ga ik zeker doen. Eveline is een vrolijk mens, maar weet heel goed waar ze over praat. Absoluut een cadeautje deze les en hoop nu maar dat ze nog vaak mag invallen.

  Angelique Bommer
  Angelique Bommer Vinyasa Flow Yoga
Contact Us

Misschien staan we in Sirsasana of liggen we in Savasana. Maar stuur een mail en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Not readable? Change text. captcha txt
', 'auto'); ga('send', 'pageview'); ga_fired = true; } }, true);