Soft flow en vinyasa flow

yoga assendelft vinyasa

De lessen soft flow en vinyasa flow duren een uur en een kwartier.
Losse les: 12,50
Vaste les: 10,- (35,- per maand via automatische incasso)
Proefles: 5,-

Heb je een proefles meegedaan en vind je het leuk om yoga te blijven doen, download dan hier het incassoformulier. Dat kun je de volgende les meenemen. Wanneer je een keer niet kunt komen, mag je altijd de les inhalen.

55+ yoga

open les Jaap van Praag

De 55+ lessen duren een uur.

Vaste les: 8,50
Proefles: 5,-

Na een eerste kennismakingsles is het mogelijk om een 10-rittenkaart aan te schaffen. Een 10-rittenkaart mag over 12 weken worden opgemaakt. Het is dus niet erg om een keer een les te missen!

Wilt u na de proefles een serie van 10 yogalessen volgen? Download dan hier het formulier waar u meer kunt vinden over de betaling.

Tips voor je eerste yogales

yogamat, yoga, assendelft, eveline holla

Wat doe ik aan, wat neem ik mee en kan ik van te voren eten? Lees de tips hieronder!

Tip 1: eten
Yoga beoefen je het beste op een lege maag. Eet je laatste lichte maaltijd ongeveer twee uur voor je yogales.

Tip 2: drinken
Je kunt tot vlak voor de les nog water drinken. Drink liever niet tijdens je practice: het water werkt verkoelend. Tijdens je practice wakker je ‘agni’ of het vuur in je lichaam aan. Dit helpt om je lichaam te reinigen.

Tip 3: kleding
Draag lekker zittende schone kleding. Het is prettig om een tijdens de eindontspanning iets warms zoals een vest en sokken aan te trekken. Yoga beoefen je op blote voeten.

Tip 4: parfum
Draag geen parfum. Tijdens de practice ben je ontvankelijker voor geur. Parfum kan dan heel hinderlijk zijn.

Tip 5: matjes
Er zijn matjes aanwezig. Het is natuurlijk het meest hygiënisch wanneer je een eigen matje meebrengt. Een doekje en mat-cleaning is aanwezig om je mat na de practice schoon te maken.

Happy go yoga-cadeaubon

Voorbeeld Cadeaubon

De mooiste cadeaus in het leven zijn bijzondere ervaringen. Geef eens een yoga-cadeaubon! Bepaal zelf hoeveel lessen je een dierbare vriend, buurvrouw of kennis wilt geven. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact Us

Misschien staan we in Sirsasana of liggen we in Savasana. Maar stuur een mail en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Not readable? Change text. captcha txt
', 'auto'); ga('send', 'pageview'); ga_fired = true; } }, true);